• Home
  • Economii
  • Intesa Sanpaolo Bank a redus dobanda la lei cu pana la un sfert de procent
Intesa Sanpaolo Bank a redus dobanda la lei cu pana la un sfert de procent
27 Mai 2013
La depozitele in lei banca nu mai plateste dobanzi mai mari de 6 procente, decat pentru clientii Intesa care sunt pensionari.

Pentru economiile in lei Intesa Sanpaolo Bank ofera depozite bancare cu dobanzi fixe situate intre 4.75% si 6 pocente, in functie de produsul de economisire ales de client si de maturitatea acestuia. Cele mai mari dobanzi sunt platite la depozitele cu scadente lungi, de peste 1 an.

Clientii bancii care sunt pensionari beneficiaza de un bonus de 0.4% la dobanda, dobanda maxima ajunge astfel la 6.4%, suma minima fiind de 1000 lei.

Banca a actualizat si dobanda platita la depozitele cu dobanda variabila, care este egala cu indicele Robor la 3 luni minus jumatate de procent. Reducerea dobanzilor Robor a afectat asadar dobanda platita pentru aceste depozite, care au o dobanda mai mica cu 2 procente fata de inceputul anului.

La euro, dobanda ajunge pana la un maxim de 3.5%, si de aceasta data pensionarii primesc un bonus la dobanda, care este de data aceasta de 0.15%.

Banca a modificat si dobanda la contul de economii in lei, in scadere cu 0.25%, de la 6 procente la 5.75%. Cu aceasta dobanda la contul de economii, banca ofera unul dintre cele mai mari randamente pentru economiile plasate intr-un cont de economii, mai ales ca aceasta dobanda este oferita pentru orice suma din cont, spre deosebire de ofertele majoritatii bancilor care platesc dobanzi diferentiate in functie de suma din cont.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii