Intesa Sanpaolo a fuzionat cu CR Firenze
2 Octombrie 2012
Incepand cu 1 octombrie 2012, Intesa Sanpaolo Group a finalizat fuziunea subsidiarelor bancare din Romania, Intesa Sanpaolo Bank si CR Firenze.

Intesa Sanpaolo Bank a preluat prin absorbtie activele CR Firenze, iar in urma acestei fuziuni, prima de pe piata locala in ultimii 5 ani, Intesa Sanpaolo va opera o retea de 90 de sucursale, cu un numar de aproximativ 1000 de angajati si active de peste 5 miliarde lei.

"Intesa Sanpaolo a devenit unul dintre cele mai importante grupuri financiare din lume in urma unor fuziuni succesive. Grupul nostru este printre primii jucatori in multe din pietele din Europa Centrala si de Est, iar Romania ramane in continuare una dintre pietele cu potential semnificativ de crestere pentru banca noastra. Vom cauta in continuare cele mai bune solutii financiare pentru realizarea proiectelor clientilor nostri din Romania", a declarat Ezio Salvai, director general (CEO) Intesa Sanpaolo Bank.

In Romania, Intesa Sanpaolo actioneaza ca o banca universala, cu produse si servicii destinate populatiei, si societatilor comerciale. Pentru populatie, banca ofera depozite bancare, conturi de economii, carduri de credit, credite Prima Casa, credite ipotecare sau credite de nevoi personale.

Intesa Sanpolo Group are o istorie de peste 400 de ani, fiind unul dintre liderii pietei bancare europene, oferind servicii pentru 20 de milioane de clienti.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii