• Home
  • Economii
  • ING Bank modifica dobanda la depozite in lei
ING Bank modifica dobanda la depozite in lei
15 Mai 2012
Economiile in lei sunt renumerate de banca cu o dobanda maxima de 5 procente, in scadere cu 0.25 procente

ING Bank plateste dobanzi bancare la economiile populatiei in lei situate intre 4.5% si 5%, in functie de perioada de constituire a depozitului. Cea mai mare dobanda de 5 procente este disponibila doar pentru scadenta la 12 luni.

Dobanda oferita de banca este fixa pe intreaga perioada de contituire a acestuia, iar la scadenta banca reinoieste automat depozitul pe acceasi perioada cu dobanda disponibila in oferta bancii, daca clientul nu dispune altfel.

Dobanda platita de banca este sub nivelul dobanzii de referinta a BNR. In ultima perioada mai multe banci au anuntat reduceri ale dobanzilor pentru economiile in lei, catre nivele situate intre 5% si 6%, insa in continuare mai regasim si banci care platesc dobanzi de peste 7 procente la economiile in lei.

Suma minima ceruta de ING Bank pentru a constitui un depozit la termen in lei este de 1000 lei, iar in cazul retragerii economiilor banca percepe un comision de 0.2% daca retragerea se efectueaza prin intermediul cardului bancar sau 0.5% prin casieria bancii.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii