• Home
  • Economii
  • Impozitele si taxele locale pot fi platite de pe internet sau mobil
Impozitele si taxele locale pot fi platite de pe internet sau mobil
22 Februarie 2013
Clientii BCR pot achita impozitul pe case, terenuri si masini, fara a se deplasa la sediile DGITL si fara a se inregistra inainte pe site-urile administratiilor publice.

Prin intermediul serviciilor Click şi Alo 24 Banking BCR, clientii BCR pot sa achite impozitele si taxele fara sa mai fie nevoie sa se deplaseze la ghiseele institutiilor respective, direct de acasa.

Clientii BCR trebuie sa cunoasca si sa completeze cateva campuri specifice sablonului predefinit de plata:

Cod cont bugetar - reprezinta codul de impozit aferent obligatiei de plata achitata. Lista codurilor de impozit este disponibila pe site-ul Ministerului de Finante. Codul se completeaza fara punctele despartitoare.

Nume beneficiar final - se va completa numele institutiei sau bugetul catre care se face plata.

CUI beneficiar final - se va completa Cod Unic de Inregistrare al institutiei catre care se face plata

CNP Contribuabil - se va completa CNP - ul persoanei pentru care se face plata. Prin intermediul Click şi Alo 24 Banking BCR se pot plati impozite si taxe si pentru alte persoane.

"Ne asteptam ca si in acest an sa continue trendul crescator pe care l-am inregistrat anul trecut - o crestere de 20% a numarului tranzactiilor pe aceasta zona. Plata impozitelor se poate efectua fara a necesita preinregistrarea pe siteurile administratiilor publice centrale sau locale, ci doar prin utilizarea sabloanelor predefinite de BCR. Am oferit clientilor nostri multiple modalitati de tranzactionare la distanta si am facilitat accesul acestora la produsele bancare detinute: acces mai facil la serviciile de internet si phone banking dar si noi servicii de tip mobile banking", a declarat Bogdan Marin, Director Executiv Canale Retail, BCR.

Clientii bancii au la dispozitie, pe site-ul bancii sau direct in aplicatia Click 24 Banking BCR, exemple de completare si toate link-urile utile catre tipuri de taxe, impozite si contributii, coduri de impozit (de pe site-ul Ministerului de Finante Publice). Banca ofera suport tehnic permanent, consilierii bancii pot oferi informatii cu privire la completarea ordinelor de plata.

Prin intermediul Click şi Alo 24 Banking BCR, clientii BCR mai pot achita o gama larga de impozite si taxe dar si sa constitue depozite la termen sau sa efectueze transferuri bancare in conturi curente la BCR sau in alte banci.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii