• Home
  • Economii
  • Garanti Bank plateste dobanzi prefentiale la depozite
Garanti Bank plateste dobanzi prefentiale la depozite
6 Ianuarie 2012
Clientii bancii care isi vireaza salariul prin intermediul unei conventii de virare salariu beneficiaza de dobanzi mai mari

Bonusul de dobanda are valoarea de 0.5% la economiile in lei si de 0.25% la cele in valuta, constituite pe o perioada de 3, 6 sau 12 luni. Suma minima de constituire de depozite bancare este de 200 lei, euro sau dolari.

Dobanda platita clientilor variaza in functie de scadenta, la economiile in lei aceasta este de 7.45% sau 7.2% pentru termenul de 12 luni, in timp ce la euro creste de la 3.5% la 3 luni pana la 3.65% la 1 an.

Aceleasi conditii prefentiale sunt aplicate si depozitelor constituite de clienti prin intermediul aplicatiei de internet banking a bancii. Acestia beneficiaza in plus si pentru scadenta la o luna de bonusul suplimentar la dobanda si au posibilitatea de al constitui sau lichida online depozitele, fara a fi necesara prezenta in banca.

Parintii care doresc sa economiseasca pentru copii lor, o pot face prin intermediul unui cont de economii pentru copii Piccolo, in lei sau euro, la dobanzi de 2.4% la euro si 5.58% la lei, fara a suporta alte costuri suplimenatare.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii