• Home
  • Economii
  • Garanti Bank implementeaza la cardurile de debit tehnologia cu cip
Garanti Bank implementeaza la cardurile de debit tehnologia cu cip
24 Octombrie 2011
Banca face trecerea de la Maestro la MasterCard si adauga un plus de siguranta la cardurile de debit, prin implementarea tehnologiei cu cip

Noul card, denumit Bonus Debit Card, va avea ca si principala caracteristica acumularea unui bonus la orice achizitie efectuata la comercianti prin intermediul acestuia.

Tehnologia cu cip, aduce o siguranta mai mare platilor cu cardul, deoarece informatiile inregistrate pe cip sunt mai bine protejate impotriva clonarii sau a incercarilor de frauda. Noul card Bonus Debit Card pastreaza caracteristicile principale ale cardului de debit anterior si aduce clientilor o mai buna protectie impotriva tentativelor de frauda.

Banca incearca sa creasca gradul de utilizare a cardului de debit de catre clienti, prin intermediul bonusului primit atunci cand platesc cu cardul, la fel cum se incurajeaza folosirea cardului de credit.

Noile carduri vor fi emise clientilor noi, precum si clientilor ale caror carduri trebuie innoite in urmatoarea perioada datorita expirarii, insa cei care doresc de siguranta oferita de un card cu cip pot oricand sa solicite emiterea unui asemenea card.

Mai multe informatii / Legaturi utile: Compara conturi curente


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii