• Home
  • Economii
  • Garanti Bank coboara dobanda la depozitele in lei sub 6 procente
Garanti Bank coboara dobanda la depozitele in lei sub 6 procente
5 Iunie 2012
Banca a redus cu 0.1 procente dobanda platita la depozite bancare in moneda nationala, iar dobanda maxima a ajuns la 5.9%

Garanti renumereaza economiile in moneda nationala cu dobanzi cuprinse intre 5.7% si 5.9%, in functie de perioada de constituire a depozitului. Constituirea de depozite bancare prin intermediul aplicatiei de internet banking a bancii beneficiaza de un plus de 0.5 procente fata de dobanda standard.

De oferte preferentiale beneficiaza si clientii care au calitatea de pensionari sau isi incaseaza salariul prin banca. Acestia primesc dobanzi de 6.4% la scadentele de 3 si 6 luni, in timp ce depozitele pe 12 luni au o dobanda de 6.3%.

Suma minima pentru constituirea unui depozit la termen in moneda nationala este de 200 lei, iar la scadenta banca nu percepe comision de retragere numerar. Depozitele sunt cu capitalizarea dobanzii si reinoire automata la scadenta, daca titularul nu solicita lichidarea acestuia.

La economiile in euro, dobanda a ramas neschimbata, aceasta se situeaza intre 3.2% si 3.45% in varianta standard, in timp ce pentru pensionari, salariati sau constituirea prin internet banking, dobanda poate ajunge pana la 3.7 procente.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii