• Home
  • Economii
  • Emporiki plateste clientilor dobanzi majorate la depozite bancare
Emporiki plateste clientilor dobanzi majorate la depozite bancare
2 Februarie 2012
Dobanzile bancare in lei si euro au fost majorate de catre banca cu pana la 0.65 procente

Banca plateste clientilor pentru economiile in lei, dobanzi la depozite situate intre 6.8% la o luna si un maxim de 7.2% la 12 luni. Cea mai importanta majorare a fost operata la depozitul pe 12 luni, unde dobanda a crescut cu 0.65 procente, de la 6.55% la 7.2%, in timp ce la o luna si 3 luni, dobanda a ramas nemodificata.

In cazul economiilor in euro, dobanda maxima platita de banca a scazut cu 0.05 procente. Daca inainte, oferta bancii pentru scadenta la 6 luni era de 3.4%, aceasta a coborat la 3.2%, in timp ce clientii care sunt dispusi sa plaseze banii pe o scadenta de 12 luni primesc o dobanda de 3.35%, fata de 3.3%.

Suma minima pentru care se poate constitui un depozit bancar este de 500 lei, euro sau dolari. Pentru sumele in dolari, rata dobanzii este situata intre 1.25% si 2.5%, in functie de scadenta depozitului.

Pentru economiile in lei, plasate in contul de economii, clientii primesc o dobanda mai mica cu 0.25%, de 5.75 procente, indiferent de suma disponibila in cont.

In ziua scadentei, clientii pot retrage banii din banca in numerar, fara sa fie penalizati prin aplicarea unui comision.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii