• Home
  • Economii
  • Emporiki Bank are o imagine noua pe internet
Emporiki Bank are o imagine noua pe internet
18 Martie 2012
Banca a relansat site-ul de internet, cu un design modern si functionalitati care permit utilizatorilor o accesare mai rapida a informatiilor

Emporiki Bank este prezenta in Romania din anul 1996, iar incepand cu anul 2006, a devenit membra a grupului francez Credit Agricole, una dintre cele mai mari institutii financiare din lume. Credit Agricole detine peste 90% din capitalul bancii grecesti. In Romania, banca opereaza printr-o retea de sucursale, prezente in marile orase.

Emporiki Bank ofera clientilor o gama completa de produse si servicii bancare. Acestea includ: depozite bancare, conturi de economii, credite, carduri, asigurari, internet banking, etc.

Emporiki Bank se numara printre primele banci care si-a aliniat oferta de credite la noile conditii impuse de catre BNR. Astfel, banca nu mai vinde credite de nevoi personale pe o perioada mai mare de 5 ani, iar dobanda este de 8.6% peste Robor 3M (3 luni) sau 15.5% peste Euribor 3M (3 luni), la care se adauga un comision de analiza de 100 euro si unul lunar de administrare de 0.2%, aplicat la sold.

Ca exceptie de la perioada maxima de 5 ani, refinantarea de credite acordate pana la 31.10.2011, poate fi efectuata pe o scadenta de pana la 10 ani, iar valoarea maxima a creditului se ridica la 30000 euro.

Emporiki vinde clientilor care isi incaseaza venitul prin banca si credite acordate prin intermediul programului guvernamental Prima Casa. Suma maxima ajunge pana la 66500 euro, iar dobanda este de 3.99% plus Euribor la 3 luni sau 2.5% plus Robor la 3 luni.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii