• Home
  • Economii
  • Economiile in lei sunt remunerate cu dobanzi bancare in scadere
Economiile in lei sunt remunerate cu dobanzi bancare in scadere
26 Martie 2012
ING Bank si Garanti Bank au anuntat reduceri ale dobanzii remunerate la economiile in lei cu pana la jumatate de procent

ING Bank a redus dobanda platita la depozitele in lei cu 0.3% pentru toate scadentele. Banca ofera clientilor dobanzi la depozite in lei cuprinse intre 4.8% la o luna si 5.5% la 12 luni.

Suma minima solicitata de banca pentru a deschide un depozit la termen este de 1000 lei, iar la scadenta, clientii isi pot retrage economiile prin intermediul bancomatului cu un comision de 0.2% sau la casierie cu 0.5% comision.

Oferta pentru depozitele in euro a ramas neschimbata. Cea mai buna dobanda poate fi obtinuta la scadenta de 12 luni, unde pentru minim 1000 euro banca plateste o dobanda de 3.25%.

Garanti Bank a ajustat si ea oferta pentru economiile populatiei in lei cu jumatate de procent. Dobanda la depozitele standard in lei nu mai depaseste valoarea de 6 procente.

O dobanda mai mare este oferita clientilor care accepta sa isi constitue singuri depozitele prin intermediul aplicatiei de internet banking a bancii. Plusul la dobanda este de 0.5%, iar pentru cei care isi incaseaza salariul prin Garanti Bank, pe baza unei conventii de virare salariu, banca ofera in plus 1 procent, fata de dobanda standard la lei.

Suma minima este de 200 lei, iar la scadenta retragerea banilor nu este comisionata de catre banca.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii