• Home
  • Economii
  • Dobanzile la depozitele lei se afla in cadere libera
Dobanzile la depozitele lei se afla in cadere libera
15 Iulie 2013
Banca Transilvania a micsorat dobanzile platite cu pana la jumatate de procent la depozitele in lei si cu pana la 0.75% la contul de economii in lei.

In urma acestei reduceri, dobanda la depozite nu mai trece de 5 procente, fiind situata intre 4% si 5%, in functie de maturitatea depozitului, si de produsul de economisire ales de client.

Suma minima pentru constituirea unui depozit in lei este de 100 lei. Banca Transilvania ofera clientilor atat depozite in lei cu dobanda fixa dar si cu dobanda variabila, cu posibilitatea platii dobanzii la scadenta sau lunar.

Compara oferta completa de dobanzi la depozite in lei sau valuta.

Pentru cei care au economii in euro, banca plateste dobanzi apropiate de media pietei bancare, de pana la 3.25%, in cazul scadentelor la 12 luni, respectiv 18 luni.

In cazul contului de economii, dobanda ajunge pana la un maxim de 4 procente, daca aveti mai mult de 500.000 lei in cont, in timp ce sumele de pana la 10.000 lei sunt remunerate cu o dobanda de 3.5%.

O dobanda mai mare este oferita la contul de economii pentru copii "Kid Cont", respectiv 5 procente, pentru o suma minima de 300 lei.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii