• Home
  • Economii
  • Dobanzi promotionale la refinantare credite prin Credit Agricole
Dobanzi promotionale la refinantare credite prin Credit Agricole
24 Octombrie 2012
La refinantarea de credite cu ipoteca prin Credit Agricole clientii primesc dobanzi promotionale, zero comision de analiza si evaluare platita de banca.

Oferta bancii este disponibila in perioada 22 octombrie si 21 decembrie 2012, si se adreseaza clientilor care detin credite de nevoi personale cu ipoteca sau credite ipotecare la alte banci si doresc sa le refinanteze.

In perioada promotiei, dobanda este una promotionala de 4.1% peste Robor la 3 luni sau de 5.8% peste Euribor la 3 luni, pentru credite de nevoi personale cu ipoteca si de 2.9% peste Robor la 3 luni sau 4.99% peste Euribor la 3 luni, pentru credite ipotecare.

De aceste dobanzi beneficiaza acei clienti care aleg sa isi vireze venitul printr-un cont curent deschis la Credit Agricole. Pentru clientii care nu isi vireaza venitul prin banca, rata dobanzii este mai mare cu pana la 2 procente.

In aceasta perioada comisionul de analiza a dosarului de credit este zero, iar evaluarea imobilului adus in garantie este platita de catre banca.

"Acordam o atentie deosebita planurilor de viitor ale clientilor nostri si de aceea venim in intampinarea lor cu oferte speciale, menite sa raspunda prompt si eficient nevoilor financiare ale acestora", a declarat dl. Pierre Martin, Director General al Credit Agricole Bank Romania.

Credit Agricole este lider de piata in Franta si una dintre cele mai importante banci din Europa, iar in acest an a preluat Emporiki Bank Romania, intrand oficial pe piata bancara locala, unde detine un numar de 29 de sucursale.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii