• Home
  • Economii
  • Dobanzi mai mici pentru depozitele cu maturitati ridicate
Dobanzi mai mici pentru depozitele cu maturitati ridicate
5 Aprilie 2013
Intesa Sanpaolo, filiala locala a celei mai puternice bani din Italia a redus dobanda platita clientilor pentru depozitele la termen constituite de clienti pe o perioada mai mare.

Pentru depozitele in lei cu dobanda fixa, Intesa ofera populatiei dobanzi bancare cuprinse intre 5% si 6.25%, in functie de maturitatea depozitului, pentru o suma minima de 1000 lei.

Varianta de depozite bancare in lei cu dobanda variabila este oferita pentru maturitatile la 3, 6, 9 sau 12 luni, dobanda fiind egala cu indicele Robor la o luna din care se scade jumatate de procent.

Economiile in euro sunt renumerate cu dobanzi care nu mai trec de 3.5%, suma minima este de 1000 euro. Banca ofera clientilor si varianta de depozite cu dobanda variabila, indexata in functie de evolutia indicelui Euribor la 1 luna, la care se mai adauga 2.5%.

Ca multe alte banci, si Intesa a decis sa ofere dobanzi mai mari pentru economiile pensionarilor, acestia primesc in plus 0.4% la depozitele in lei si 0.1% la cele in euro.

Banca ofera in continuare dobanzi mai ridicate fata de cele mai mari banci locale, care au coborat dobanda la lei sub 5 procente, iar la euro sub 3 procente.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii