• Home
  • Economii
  • Dobanzi mai mici la depozitele bancare in lei si euro de la Millennium Bank
Dobanzi mai mici la depozitele bancare in lei si euro de la Millennium Bank
8 Octombrie 2012
Scaderea este una importanta, cu dobanzi mai mici cu pana la jumatate de procent la economiile in lei si cu pana la 0.75% la euro.

Pentru economiile in lei, Millennium Bank plateste dobanzi bancare cuprinse intre 3.75% si 5.75%, in functie de scadenta depozitului si de suma disponibila. Cea mai mare dobanda este platita pentru scadenta la 12 luni si pentru sume mai mari de 100.000 lei.

Pentru a incuraja clientii sa isi constitue singuri depozitele prin intermediul aplicatiei de internet banking a bancii, Millennium Bank ofera un bonus de 0.5% in plus fata de dobanda standard.

Dobanda la euro a coborat sub pragul de 4 procente, cea mai mare dobanda are valoarea de 3.5%, in timp ce la polul opus clientii primesc o dobanda de 1.75%. Dobanda creste odata cu perioada depozitului, iar pentru a beneficia de un plus de 0.5% la dobanda trebuie sa dispuneti de minim 50.000 euro.

La fel ca si in cazul depozitelor la termen in lei, si la euro banca ofera un plus de jumatate de procent pentru cei care isi constitue depozitele prin internet banking.

Banca deruleaza in prezent o promotie menita sa atraga sume noi in banca, dobanda oferita fiind una dintre cele mai mari din piata, de 7 procente la lei.

Retragerea economiilor in lei sau valuta este comisionata de banca cu un comision de 0.5%, indiferent daca aceasta operatiune este efectuata la scadenta sau dupa aceasta.

Update: Promotia pentru sume noi in lei cu dobanda de 7%, a fost eliminata din oferta bancii.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii