• Home
  • Economii
  • Dobanzi la depozite mai mici cu pana la 1 procent, la Alpha Bank
Dobanzi la depozite mai mici cu pana la 1 procent, la Alpha Bank
14 Mai 2013
Banca cu capital grecesc, a ajustat oferta de dobanzi platite la depozite, in scadere, cu pana la 1 procent, pentru economiile clientilor in lei, euro sau dolari.

Daca la inceputul anului banca afisa unele dintre cele mai mari dobanzi la depozite din piata, acestea au suferit o corectie majora, si trec cu greu peste 6 procente in cazul depozitelor in lei.

Pentru economiile clientilor in lei banca ofera dobanzi situate intre 3% si 6.25%, in functie de produsul de economisire ales de client, maturitatea acestuia si de tipul de client. Alpha Bank plateste dobanzi mai mari la unele depozite pentru clientii care au calitatea de pensionari sau studenti.

Acestia sunt si singuri care pot obtine dobanda maxima platita de banca la depozitele in lei, de 6.25%, prin intermediul depozitului cu maturitate la 12 luni.

La euro, dobanda pleaca de la 1.5% si poate ajunge pana la un maxim de 4.15%, in scadere puternica fata d edobanzile afisate cu cateva luni in urma, cand acestea depaseau si 5 procente.

Clientii care au economii in dolari americani beneficiaza de dobanzi cuprinse intre 0.75% si 3.69%, suma minima pentru constituirea unui depozit fiind de 25 dolari.

Banca ofera clientilor facilitatea ca la scadenta depozitelor sa retraga economiile plus dobanda acumulata in numerar, fara plata unui comision suplimentar.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii