• Home
  • Economii
  • Dobanda promotionala pentru economiile in lei la Credit Europe Bank
Dobanda promotionala pentru economiile in lei la Credit Europe Bank
5 Martie 2013
Banca plateste o dobanda promotionala de 6.7%, pentru depozitele in lei constituite de catre clienti din fonduri noi.

Promotia bancii este valabila pana la finalul lunii martie 2013, si cuprinde dobanzi bancare la lei de 6.6% si 6.7%. Dobanda de 6.7% este oferita doar pentru depozite la termen mai mari de 100.000 lei. Depozitele cu valoarea cuprinsa intre 50.000 si 100.000 lei primesc o dobanda anuala de 6.6%.

Perioada de constituire pentre aceste depozite in lei este de 3, 6 sau 9 luni. Depozitele promotionale pot fi constituite doar din sume noi aduse de catre clienti la Credit Europe Bank.

Depozitele pot fi constituite doar in sucursalele Credit Europe Bank, oferta nu este disponibila si prin internet banking.

Pentru clientii care doresc sa constitue depozite prin internet banking, banca ofera cele mai mari bonusuri de dobanda din piata, o dobanda cu 1% mai mare la lei, respectiv un plus de 0.5% la euro si dolari, fata de dobanda standard oferita in sucursalele bancii.

Dobanzile standard oferite la economiile in lei sunt situate intre 5.5% si 5.75%, iar la euro de 3% si 3.25%. Aceste dobanzi sunt mai mari cu 0.5% la lei, respectiv 0.25% la valuta pentru clientii care sunt pensionari.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii