• Home
  • Economii
  • Dobanda promotionala de 5.5% pe an la depozitele in lei
Dobanda promotionala de 5.5% pe an la depozitele in lei
24 Septembrie 2013
Clientii Millennium Bank beneficiaza de un depozit promotional la trei luni in lei, care ofera una dintre cele mai avantajoase dobanzi din piata, de 5.5% pe an.

Dobanda variaza in functie de suma economisita si de optiunea clientului de reinnoire. Depozitul cu Dobanda Chibzuita, este disponibil in lei pentru fondurile noi aduse de client in banca, atat pentru clientii noi, cat si pentru cei existenti.

Depozitul cu Dobandă Chibzuita este disponibil pana pe 30 noiembrie 2013 si poate fi deschis in toate sucursalele Millennium Bank. Deschiderea si administrarea sunt gratuite, iar suma minima pentru constituirea unui depozit este de 2.000 de lei.

Vezi si Oferta completa de dobanzi la depozite bancare in lei.

Clientii Millennium Bank pot accesa o dobanda anuala de 5% si in cazul contului de economii pentru copii. Banca ofera si bonus de dobanda de pana la 0.15% pe an pentru depozitele la termen standard deschise prin intermediul serviciului de Internet Banking.

Dobanda la depozitele bancare in lei a avut o evolutie descendenta in acest an, dobanda medie coborand sub pragul de 5 procente, conform statisticilor moneycenter.ro. Astfel, in cazul depozitelor la 3 luni dobanda medie este de 4.47% pe an, in timp ce pentru scadentele la un an dobanda este de 4.80%.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii