• Home
  • Economii
  • Dobanda la economiile in euro este in scadere
Dobanda la economiile in euro este in scadere
6 Decembrie 2012
Banca Transilvania a redus cu pana la 0.3% dobanda pentru economiile populatiei in euro, pentru unele tipuri de depozite la termen.

Banca plateste dobanzi la depozite bancare in euro cuprinse intre 2.75% si 4%, in functie de tipul depozitului si de perioada de constituire. Cele mai mari dobanzi sunt oferite la scadentele mai mari de 6 luni.

Pentru a beneficia de o dobanda de 4% trebuie sa dispuneti de o suma minima de 100.000 euro, care sa fie plasata in depozitul la termen cu acumulare in euro.

In plus, banca a lansat un nou depozit la termen in euro cu dobanda variabila si scadenta la 18 luni, cu dobanda de 3.75% si plata dobanzii trimestrial. Suma minima pentru acest depozit la termen este de 3000 euro. In cazul depozitelor la termen clasice suma minima este de 250 euro.

La economiile in lei, Banca Transilvania este una dintre putinele banci care platesc dobanzi de peste 6 procente, aceasta ajunge la 6.5% in cazul scadentei depozitului la 12 luni. Suma minima pentru constituirea unui depozit la termen in moneda nationala este de 100 lei.

Clientii care doresc sa primeasca lunar dobanda in contul curent deschis la Banca Transilvania, primesc o dobanda cu 0.25% mai mica fata de varianta in care dobanda este platita la scadenta depozitului.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii