• Home
  • Economii
  • Dobanda la depozitele in euro de la BCR coboara si mai mult sub 2 procente
Dobanda la depozitele in euro de la BCR coboara si mai mult sub 2 procente
4 Februarie 2013
Banca a modificat in scadere dobanda platita la depozite la termen in euro si dolari pentru populatie, si a lansat o promotie pentru depozitele in lei la 3 luni.

Pentru economiile in euro ale populatiei, BCR ofera dobanzi cuprinse intre 1.5% si 2.15%, in timp ce pentru depozite la termen in dolari dobanda pleaca de la 1% si ajunge la 1.7%.

Banca ofera clientilor posibilitatea de a primi dobanzi mai mari la depozite, cu 0.25% maiu mult, daca acestea sunt constituite prin intermediul canalelor alternative, prin internet sau telefon. Cei care isi vireaza salariul prin intermediul unui cont curent deschis la BCR, primesc un bonus de 0.3%, fata de dobanda standard.

In plus, banca a lansat si o promotie valabila pana la finalul lunii februarie, prin care recompenseaza clientii care economisesc in moneda nationala si constitue depozite pe 3 luni cu prelungire automata, cu o dobanda mai mare de pana la 0.75%.

In cazul depozitelor in lei standard, dobanda nu mai trece de 4.5%, fiind printre cele mai mici din piata. O dobanda mai mare de 5 procente este disponibila pentru acei clienti care aleg sa economiseasca pe o perioada mai mare de 12 luni.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii