• Home
  • Economii
  • Dobanda la depozitele in euro a crescut cu peste 1 procent la Piraeus Bank
Dobanda la depozitele in euro a crescut cu peste 1 procent la Piraeus Bank
5 Noiembrie 2012
In cazul depozitului Star in euro, dobanda a fost majorata de catre banca cu peste 1 procent, in timp ce la dolari majorarea a depasit 0.5 procente.

Banca a eliminat din oferta depozitul Olimpic, care a fost lansat anul trecut cu ocazia Jocurilor Olimpice din acest an de la Londra, si care oferea clientilor dobanzi peste media pietei. Odata cu aceasta eliminare, Piraeus Bank a modificat si dobanda pentru depozitul Star in euro si dolari.

In prezent, prin acest depozit banca ofera unele dintre cele mai mari dobanzi din piata la euro si dolari. Pentru depozite bancare in euro, dobanda urca pana la 4.75% pe an, in cazul maturitatii depozitului la 12 luni, iar la dolari aceeasi maturitate aduce deponentului o dobanda de 3.7%.

Chiar daca banca nu a majorat si dobanda la economiile in lei, aceasta continua sa se situeze peste 6 procente, cu un amxim de 6.75% pentru scadenta la 12 luni.

Pensionarii si studentii primesc un bonus de dobanda fata de varianta standard, ceea ce urca dobanda la euro pana la 4.9%, iar la dolari pana la 3.85%.

Sumele minime pentru constituirea acestor depozite la Piraeus Bank sunt de 500 euro sau 4000 lei, si comision zero de ridicare numerar la scadenta.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii