• Home
  • Economii
  • Depozitele la termen in valuta au dobanzi mai mici la Raiffeisen Bank
Depozitele la termen in valuta au dobanzi mai mici la Raiffeisen Bank
9 Octombrie 2012
Dobanda pentru economiile in euro a scazut cu pana la 0.3 procente, in timp ce la dolari scaderea este de pana la un sfert de procent

La euro, o dobanda mai mare de 3 procente poate fi obtinuta doar de clientii care aleg depozite la termen pe 12 luni, si dispun de economii de minim 30.000 euro. In functie de scadenta depozitelor si de suma disponibila, clientii care aleg sa constitue depozite la Raiffeisen Bank in euro primesc o dobanda cuprinsa intre 2.1% si 3.3%.

Fiind una dintre primele banci care au initiat un program de recompensare a clientilor care isi vireaza pensia sau salariul prin intermediul unui cont curent deschis la Raiffeisen Bank, prin dobanzi mai mari la depozite, banca continua sa ofere aceasta facilitate. Astfel, acesti clienti primesc dobanzi la depozitele in euro mai mari cu 0.35%, doar pentru scadentele la 6 luni si 12 luni.

Pentru economiile in dolari, dobanda este situata acum intre 1.3% si 2.2%, in functie de scadenta si de suma economisita. In cazul economiilor in dolari banca nu ofera dobanzi preferentiale pentru cei care vireaza venitul prin banca, ca in cazul depozitelor in euro.

Banca a redus cu pana la 0.25% si dobanda platita la conturi de economii in euro. Dobanda maxima platita prin intermediul acestui produs ajunge la 2.25%, pentru conturi de economii care au o valoare cuprinsa intre 15.000 si 75.000 euro.

Retragerile de numerar sunt comisionate de Raiffeisen Bank cu un comision de 0.5% din suma retrasa, minim 3 euro, indiferent de momentul retragerii, la scadenta sau dupa.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii