• Home
  • Economii
  • Depozite bancare la pachet cu vacanta la munte
Depozite bancare la pachet cu vacanta la munte
9 Mai 2012
Pentru atragerea si retentia economiilor in euro, Banca Romaneasca premiaza deponentii cu o vacanta la Sinaia

Clientii bancii care deschid un depozit nou sau prelungesc unul existent in euro, pot castiga, prin tragere la sorti unul din cele 3 sejururi la munte, la Hotel Rina din Sinaia.

Campania promotionala se deruleaza in perioada 2 mai - 15 iunie 2012, iar clientii primesc cate un punct de participare la tragerea la sorti pentru fiecare multiplu intreg de 5000 euro. Prin acumularea unui numar mai mare de puncte, clientii au sanse mai mari de a castiga vacanta la munte.

Promotia lansata de banca, vine dupa ce in urma cu o luna, Bank of Cyprus a lansat o campanie de atragere depozite la termen care oferea prin tragere la sorti, o vacanta la munte.

Banca ofera clientilor dobanzi la depozite in euro superioare mediei din piata, dobanda maxima poate ajunge la 4.94% in cazul depozitului Avans Net constituit pe o perioada de 270 zile.

Suma minima pentru constituirea unui depozit la termen in euro este de 150 euro, iar la scadenta, clientii pot retrage economiile si dobanda fara comision de retragere numerar.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii