• Home
  • Economii
  • Cum iti poti proteja calculatorul la jumatate de pret?
Cum iti poti proteja calculatorul la jumatate de pret?
12 Martie 2013
Goana dupa clienti a bancilor permit clientilor sa beneficieze de oferte tentante pentru diverse produse si servicii.

Alpha Bank ofera clientilor posibilitatea de a testa gratuit timp de 3 luni pachetul Norton Internet Security, iar dupa aceasta perioada clientul are posibilitatea de a cumpara acest antivirus cu o reducere de 50 de procente.

Oferta este disponibila doar clientilor persoane fizice si juridice care utilizeaza serviciul de Internet Banking Alpha Click, prin intermediul meniului Plata Utilitati - Magazinul Online.

Pachetul Norton Internet Security reprezinta o solutie avansata de protectie privind navigarea pe internet, si ofera protectia identitatii online, antispyware, anti-spam, firewall, etc.

Alpha Bank deruleaza si o campanie de promovare a depozitului la termen Progressive prin care ofera un numar de 1800 de calendare magnetice pentru 2013, de tip puzzle. Premiul este oferit pe loc la deschiderea depozitului.

Alpha Progressive permite economisirea in lei sau euro pe o perioada de 6, 12, 18 sau 24 luni. Rata dobanzii este fixa si se bonifica lunar pentru depozite de pana la 1 an si trimestrial pentru Alpha Progressive pe 18 si 24 luni. Suma minima este de 500 lei sau euro.

Dobanda la lei este situata intre 6.5% si 6.65%, in timp ce la euro, aceasta este situata intre 4.55% si 4.95%. Dobanda pentru maturitatea de 24 luni la euro, de 4.95% este si cea mai mare oferita in prezent de o banca, clientilor persoane fizice.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii