• Home
  • Economii
  • Credit Europe Bank a redus dobanda la depozite cu jumatate de procent
Credit Europe Bank a redus dobanda la depozite cu jumatate de procent
21 Mai 2013
Dobanda la depozite a fost redusa de banca cu jumatate de procent, aceasta nu mai trece acum de 6 procente la lei.

Pe langa reducerea dobanzii, banca nu a mai prelungit nici oferta pentru depozitele constituite online, prin care banca oferea cel mai ridicat bonus dintre toate bancile locale, un bonu s de un procent peste dobanda platita la ghiseul bancii.

Credit Europe Bank plateste dobanzi la depozitele in lei cuprinse intre 4.3% si 5.25%, in functie de scadenta depozitului si de modalitatea de plata a dobanzii, lunar sau la scadenta.

Clientii bancii care sunt pensionari sau sunt detinatori al unui card de credit CardAvantaj sau card de salariu CashAvantaj primesc un plus de jumatate de procent, fata de dobanzile standard.

La euro, dobanda a coborat sub 3 procente, fiind de 2.5% la o luna si de 2.75% pentru celelalte maturitati. Pentru economiile in dolari, Credit Europe Bank plateste o dobanda de 1.75% la o luna si de 2% la celelalte maturitati.

Ca si in cazul depozitelor in lei, banca ofera un bonus de dobanda clientilor care sunt pensionari sau detin un card de credit CardAvantaj sau card de salariu CashAvantaj, emis de catre banca. Dobanda in acest caz este mai mare cu 0.25%.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii