• Home
  • Economii
  • Credit Europe Bank a redus dobanda la depozite bancare in lei sub 7%
Credit Europe Bank a redus dobanda la depozite bancare in lei sub 7%
25 Septembrie 2011
Dobanzi mai mari de 7% la lei pot fi obtinute de clientii bancii prin intermediul ofertelor speciale pentru pensionari si depozite bancare constituite prin internet banking

Astfel, in varianta standard dobanda maxima poate ajunge la nivelul de 6.75%, in cazul pensionarilor banca vine cu o oferta speciala, un plus de 0.5% fata de dobanda standard, iar pana la finalul anului depozitele constituite prin internet banking au o dobanda mai mare cu 1% la lei si 0.5% la cele in valuta.

Economiile in euro ale clientilor sunt recompensate cu dobanzi de 3.25% in varianta standard sau 3.75% pentru cele constituite prin internet banking.

Banca a redus dobanda si la depozitele in dolari cu pana la 0.5%, in varianta standard clientii primesc o dobanda de 2% la 12 luni sau de 2.5% pentru aceeasi perioada daca depozitul este constituit prin intermediul aplicatiei de internet banking.

Suma minima necesara deschiderii de depozite la termen este 100 euro / dolari sau 300 lei, iar dupa prima scadenta banca nu comisioneaza clientii pentru retragerile de numerar din depozite.

Mai multe informatii / Legaturi utile: Compara rata dobanzi la depozite bancare


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii