• Home
  • Economii
  • Credit Europe Bank a prelungit promotia la depozite constituite prin Internet Banking
Credit Europe Bank a prelungit promotia la depozite constituite prin Internet Banking
15 Ianuarie 2013
Banca continua promotia la depozitele constituite de clienti prin intermediul aplicatiei de internet banking a bancii, pana la finalul lunii aprilie.

Pentru a stimula clientii sa isi constitue singuri depozite bancare prin intermediul internetului, Credit Europe Bank ofera dobanzi bancare mai mari cu 1 procente pentru economiile in lei si cu 0.5% pentru economiile in valuta.

Fiind o banca de talie mica, cu un numar redus de sucursale bancare, oferta are avantajul de a directiona clientii catre canalele alternative de tranzactionare ale bancii.

Daca in cazul depozitelor la termen in lei constituite in sucursalele bancii dobanda poate ajunge la maxim 5.75% la lei, in varianta online, dobanda ajunge la 6.75%. Dobanda este fixa in cazul celor doua variante, iar la scadenta reinoirea depozitului se face la dobanda bancii din acel moment.

Pentru economiile in euro, dobanda este situata intre 3% si 3.25%, in functie de perioada de constituire a depozitului, cu un plus de 0.5% pentru depozitele online. La dolari, dobanda ajunge pana la 2.65%, pentru varianta online, si o suma minima de 100 dolari. Suma minima pentru constituirea unui depozit in lei este de 300 lei, iar la euro de 100 euro.

Dobanzi preferentiale primesc si clientii Credit Europe Bank care au calitatea de pensionari, dobanda suplimentara este de 0.5% la euro si de 0.25% la lei.

La scadenta, retragerea de numerar este comisionata cu 0.3% din suma la valuta si cu 0.5% la lei. Dupa prima scadenta comisionul este zero.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii