• Home
  • Economii
  • Credit Agricole plateste o dobanda maxima de 5% la lei
Credit Agricole plateste o dobanda maxima de 5% la lei
22 Mai 2013
Odata cu scaderea dobanzilor din piata interbancara bancile au inceput sa reduca si ele dobanda la depozitele in lei, oferite populatiei.

Credit Agricole Romania, o banca detinuta de grupul francez cu acelasi nume, care a intrat pe piata locala prin achizitia bancii grecesti Emporiki Bank, a redus dobanda platita la depozite bancare cu pana la 0.8% la lei si 0.2% la euro.

Pentru economiile clientilor in lei dobanda variaza intre 4.5% si 5%, in functie de maturitatea depozitului, dar si de produsul de economisire ales. Dobanda maxima de 5% poate fi accesata de clientii care aleg depozite cu maturitate la 12, 18 sau 24 de luni.

Suma minima este de 500 lei pentru constituirea unui depozit la termen in lei, iar la scadenta retragerile in numerar sunt gratuite.

Banca renumereaza economiile in euro cu dobanzi situate intre 2.4% si 3.1%, suma minima fiind de 500 euro. Ca si in cazul depozitelor in lei, si la euro Credit Agricole acorda clientilor facilitatea de retragere in numerar la scadenta fara alte comisioane.

Banca a modificat si dobanzile la conturile de economii in lei si euro, acestea sunt acum de maxim 4.5% la lei si de 2.3% la euro, in functie de suma disponibila in contul de economii.

In cazul contului de economii pentru copii, dobanda se ajusteaza in functie de indicele Robor la 3 luni, din care se scade 1 procent.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii