• Home
  • Economii
  • Credit Agricole modifica dobanda la depozite in lei si euro
Credit Agricole modifica dobanda la depozite in lei si euro
22 Iulie 2012
Dupa schimbarea numelui bancii din Emporiki Bank in Credit Agricole, au fost operate si modificari de dobanzi pentru depozitele in lei si euro

Dobanda platita la depozitele in moneda nationala a fost redusa cu pana la un sfert de procent, in timp ce pentru depozitele in euro, dobanda a fost majorata cu pana la 0.6 procente.

Miscarea facuta de Credit Agricole scoate in evidenta lupta tot mai puternica a bancilor din Romania pentru economiile in euro, in conditiile in care bancile mama au incetat sa mai finanteze filialele locale asa cum se intampla acum cativa ani.

Pentru economiile populatiei in lei, banca plateste acum dobanzi cuprinse intre 5.6% si 6%, in functie de scadenta depozitului la termen, pentru o suma minima de 500 lei. Dobanda maxima oferita de Credit Agricole, este cu peste 1 procent mai mica fata de cea mai mare dobanda platita de bancile din Romania.

In cazul economiilor in moneda europeana, banca are in oferta dobanzi la depozite in euro care pleaca de la 2.65% si ajung pana la 3.6% pentru scadenta la 2 ani, si o suma minima de 500 euro.

Atat in cazul depozitelor in lei, cat si in cazul celor in euro, retragerile de numerar efectuate la scadenta depozitelor nu este taxata de banca cu nici un comision.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii