• Home
  • Economii
  • Credit Agricole a cumparat Emporiki Bank Romania
Credit Agricole a cumparat Emporiki Bank Romania
18 Iunie 2012
Banca franceza a semnat un acord pentru preluarea de la banca mama din Grecia a subsidiarei din Romania a Emporiki Bank

Operatiunea este supusa reglementarilor Bancii Nationale a Romaniei. Preluarea reprezinta ultimul pas al unui proces care a inceput in anul 2009, si reprezinta trecerea directa a subsidiarei din Romania a Emporiki Bank sub controlul Credit Agricole.

In ultimii trei ani ca urmare a integrarii bancii romanesti in Grupul Credit Agricole S.A., aceasta a preluat de la grup reglementari referitoare la risc si conformitate, standarde de management si sisteme informatice.

Tranzactiile urmeaza sa intareasca relatiile dintre cele 2 banci, Emporiki Bank Romania beneficiind deja de acces la finantare directa din partea Credit Agricole.

In Romania Emporiki Bank ofera clientilor gama completa de produse bancare, de la credite pentru persoane fizice si juridice, depozite bancare, carduri de credit si debit, transferuri curente, etc.

Dupa finalizarea operatiunii, Emporiki Bank Romania va adopta numele de Credit Agricole si sigla oficiala a grupului. Credit Agricole Grup este lider de piata in Franta ca banca care se adreseaza tuturor categoriilor de clienti si una dintre cele mai mari banci din Europa.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii