• Home
  • Economii
  • Continua seria reducerilor de dobanda pentru depozitele bancare in euro
Continua seria reducerilor de dobanda pentru depozitele bancare in euro
4 Martie 2013
Raiffeisen Bank plateste clientilor dobanzi mai mici cu pana la 0.2% pentru depozitele la termen in euro, dobanda nu mai trece de 3 procente pentru maturitatile de pana la un an.

Banca cu capital majoritar austriac ofera clientilor care doresc sa constitue depozite bancare in euro cu scadente de pana la 1 an, dobanzi situate intre 2% si 3%, in functie de maturitatea acestuia si de suma disponibila.

Dobanda urca pana la 3.3% pentru depozitul in euro cu maturitate de 3 ani si pentru o suma minima de 30.000 euro.

La fel ca si alte banci, Raiffeisen Bank recompenseaza clientii care isi vireaza salariul sau pensia prin banca cu un bonus de 0.35% peste dobanda standard la depozitele in euro.

In cazul depozitelor in moneda nationala dobanzile au rams neschimbate, acestea mai trec de 5 procente doar pentru maturitatile de 1 an sau mai mari. Ca si in cazul dobanzilor la euro, si la lei oferta bancii se situeaza sub media dobanzilor oferite de bancile locale.

La scadenta depozitelor, clientii bancii trebuie sa stie ca nu sunt scutiti de plata comisionului de retragere numerar, daca decid sa retraga economiile cash, indiferent de momentul solicitarii acestei operatiuni.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii