• Home
  • Economii
  • Cont de economii pentru copii cu dobanda de 5% la lei
Cont de economii pentru copii cu dobanda de 5% la lei
21 Mai 2013
Clientii Millennium Bank pot economisi alocatia lunara a copiilor in contul de economii in lei, care ofera o dobanda anuala de 5%.

Banca a micsorat suma minima care trebuie depusa lunar de la 50 de lei pana la valoarea alocatiei lunare, de 42 de lei, si a eliminat suma minima pentru deschiderea unui cont de economii pentru copii.

Astfel, parintii pot economisi bani pentru copiii lor intr-un mod mai convenabil pana cand acestia din urma implinesc 18 ani, moment in care contul de economii ajunge la maturitate.

Depunerile lunare in contul de economii se efectueaza prin programarea de transferuri automate direct din contul curent al parintilor, in valoarea si la data stabilita de acestia.

In plus, contul "Sa Cresti Mare" permite depuneri suplimentare oricand si fara limitare de suma. Dobanda este platita la fiecare sase luni si este capitalizata in contul de economii.

Contul este deschis de catre ambii parinţi, pentru minorii care au sub 14 ani, sau de catre copil impreuna cu parintii, pentru minorii care au cel putin 14 ani. Clientii beneficiaza de zero comisioane de deschidere si de administrare a contului.

Millennium Bank ofera parintilor posibilitatea de a incasa alocatia copiilor intr-un cont curent deschis la banca. Pentru a beneficia de aceasta facilitate, beneficiarii legali trebuie sa transmita catre Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala cererea pentru virarea banilor catre Millennium Bank, iar banii vor ajunge in contul lor in fiecare luna.

Acest serviciu nu presupune costuri si este disponibil pentru clientii din Municipiul Bucuresti si din judetele Arges, Bacau, Bihor, Brasov, Cluj, Constanta, Iasi, Mures, Prahova, Sibiu, Suceava, Timisoara si Valcea.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii