• Home
  • Economii
  • Constituirea depozitelor online este promovata de tot mai multe banci
Constituirea depozitelor online este promovata de tot mai multe banci
12 Martie 2013
Ultima banca intrata in clubul bancilor care ofera aceasta facilitate pentru clientii proprii este ProCredit Bank, o banca de talie mica, cu 28 de sucursale in Romania.

Clientii bancii au posibilitatea sa isi constitue singuri depozite la termen clasice prin intermediul aplicatiei de internet banking ProB@nking Plus, in lei sau in euro.

In cazul economiilor in lei, clientii pot constitui depozite online doar pentru maturitatile de 6 si 12 luni, in timp ce pentru euro gama de maturitati este mai mare, fiind incluse si depozitele in euro pe termen lung, de 24 si 36 de luni.

Ca si in cazul ofertelor de la celelalte banci, clientii ProCredit Bank care isi constitue singuri depozitele online, primesc o dobanda mai mare fata de cele oferite in sucursalele bancii. La depozitele in lei bonusul de dobanda este de 0.5%, in timp ce la euro acesta este de 0.2%.

Astfel, pentru un depozit la termen in lei constituit online, clientii primesc o dobanda de 6.6% la 6 luni si de 6.8% la 12 luni. La euro, dobanda primita la depozitele online este situata intre 3.4% si 4%, cea mai mare dobanda revine maturitatilor mai mari de un an.

Banca are o oferta speciala si pentru pensionari, acestia primesc un plus de dobanda de 0.2% la economiile in lei si euro, fata de dobanda aferenta la depozitul Clasic.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii