• Home
  • Economii
  • Clientii care au economii in euro sunt rasfatati cu dobanzi ridicate
Clientii care au economii in euro sunt rasfatati cu dobanzi ridicate
7 Februarie 2012
Millennium Bank a ridicat dobanda platita la depozite bancare in euro, cu pana la 1 procent

Banca plateste clientilor care dispun de minim 200 euro si constitue depozite bancare prin intermediul aplicatiei de internet banking a bancii, o dobanda de 4.25% la scadentele pe 9 si 12 luni.

In varianta clasica, in care constituirea depozitului are loc la ghiseul bancii, dobanda la euro este situata intre 2.75% si 4%, in functie de perioada acestuia.

Millennium Bank a majorat si dobanda platita la unele scadente in lei, pe perioade mai lungi de constituire, in timp ce la 1 luna si 2 luni, aceasta a fost redusa. Daca depozitul este constituit in banca dobanda este situata intre 5.75% la o luna si 7.5% pentru o perioada de 12 luni.

Cei care opteaza sa constitue singuri depozite, prin intermediul aplicatiei de internet banking, primesc un bonus fata de dobanda standard de 0.25%. Astfel, cea mare dobanda la depozite in lei, este platita de banca clientilor care dispun de minim 100.000 lei si folosesc internetul pentru a constitui un depozit pe o perioada de 12 luni.

La scadenta, clientii care doresc sa retraga banii in numerar, platesc un comision de 0.5% la lei sau de 0.6% din suma retrasa, la euro.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii