• Home
  • Economii
  • Clientii BCR pot plati taxe si impozite catre orice primarie din Romania
Clientii BCR pot plati taxe si impozite catre orice primarie din Romania
3 Martie 2014
Banca Comerciala Romana este prima banca din Romania care ofera, prin intermediul aplicatiei de internet banking, un nou serviciu clientilor, posibilitatea de a achita orice impozit sau taxa catre bugetele locale si de stat.

Clientii BCR isi pot achita prin intermediul aplicatiei de internet banking: impozitul pe cladire, impozitul pe masina, impozitul pe teren intravilan sau extravilan, impozitul pe venituri din inchiriere, impozitul pe venituri din activitati independente, impozitul pe venituri din salarii.

"Aceasta perioada a anului este una dintre cele mai aglomerate perioade la ghiseele administratiilor locale, unde clientii vor sa isi plateasca taxele si impozitele pentru a beneficia de reducerea de 10% in conditiile in care achita impozitul pana la data de 31 martie. Acum, BCR vine in sprijinul clientilor, oferindu-le posibilitatea de a evita aceste cozi platind direct din Click 24 Banking prin introducerea sumei de plata si selectarea din lista a primariei catre care clientii vor sa realizeze plata. Este simplu si este gratuit! Tinand cont ca oferim posibilitatea platii impozitelor aferente tuturor primariilor, clientii BCR pot plati si pentru cladiri si terenuri din mediul rural aflate in proprietatea lor sau a familiei, evitand astfel drumurile necesare in acest scop, economisind semnificativ timp si bani", a declarat Catalin Ionescu, Sef Departament E-Channels BCR.

Clientii BCR pot plati atat in numele lor cat si in numele altor membri ai familiei, in acest caz fiind necesar sa fie introdus CNP-ul persoanei respective.

Functionalitatea de plata impozite si taxe din Click 24 Banking permite persoanelor fizice plata oricarui tip de impozit si taxa catre: bugetele locale, bugetul de stat, bugetul asigurarilor sociale de stat, bugetul asigurarilor pentru somaj, bugetul Fondului national unic de asigurari sociale de sanatate.

Pentru realizarea platilor catre aceste bugete clientii trebuie sa cunoasca si sa selecteze din lista tipul de buget in care primaria sau institutia beneficiara incadreaza respectivul impozit.

Toti detinatorii de conturi curente BCR in lei au gratuit inclus in pachet accesul la internet banking si au posibilitatea de a plati impozite si taxe.

BCR transmite catre Ministerul Finantelor Publice, detaliile complete privind operatiunile de plati individuale aferente sumelor colectate. In baza acestor informatii Ministerul Finantelor Publice asigura transferul sumelor catre conturile corespunzatoare de venituri bugetare, in termen de maxim 2 zile lucratoare de la data creditarii contului deschis la trezoreria operativa centrala.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii