• Home
  • Economii
  • Clientii BCR pot efectua tranzactii pe smartphone
Clientii BCR pot efectua tranzactii pe smartphone
25 Octombrie 2012
BCR a anuntat astazi ca a lansat aplicatia pentru telefoane mobile cu sistem de operare Android si IOS mobile 24banking.

Prin intermediul aplicatiei 24banking clientii BCR pot sa afle ultimele noutati despre banca, cursul de schimb valutar BCR si pot gasi cea mai apropiata unitate sau cel mai apropiat ATM.

Principalul avantaj al aplicatiei il reprezinta insa posibilitatea accesarii serviciului de internet banking al BCR, prin intermediul careia pot sa consulte informatii despre conturile proprii sau sa efectueze tranzactii, plati din conturi curente sau schimburi valutare.

"Clientii isi doresc tot mai mult sa interactioneze cu banca fara sa se mai deplaseze in unitati. Telefonul mobil este dispozitivul mereu la indemana si am observat ca este preferat atat pentru informare cat si pentru tranzactionare si cumparare de produse noi." a declarat Bogdan Marin, Director Managementul Canalelor Retail BCR

In prima saptamana de la lansare aplicatia a fost descarcata de 3000 de clienti, aceasta poate fi descarcata gratuit din Play Store sau AppStore.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii