• Home
  • Economii
  • CEC Bank taxeaza de la 1 octombrie contul curent
CEC Bank taxeaza de la 1 octombrie contul curent
17 August 2012
Incepand cu 1 octombrie 2012, CEC Bank a anuntat ca urmeaza sa perceapa un comision de administrare pentru contul curent, in valoare de 2.5 lei pe luna

In acest an mai multe institutii financiare au anuntat marirea costului de administrare pentru conturile curente, in incercarea de a creste veniturile care au scazut odata cu reducerea marjelor aplicate la credite.

CEC Bank era una dintre bancile care ofereau contul curent gratuit clientilor, in conditiile in care majoritatea bancilor comisioneaza detinerea unui cont curent cu sume care pot ajunge si la peste 5 lei pe luna.

Comisionul de administrare perceput de CEC Bank va avea valoarea de 2.5 lei si urmeaza sa fie incasat incepand cu luna octombrie a acestui an. Comisionul este unic indiferent de numarul de conturi curente detinute la banca, in lei sau alte valute. Daca clientul nu detine un cont curent in lei, atunci comisionul va fi perceput echivalent in valuta contului, utilizandu-se ratele de schimb ale BNR valabile in ziua perceperii.

In cazul celor mai importante banci din piata comisionul trece de 3 lei la BCR si BRD, in timp ce la Raiffeisen Bank comisionul de administrare lunara este de 2.5 lei pentru contul in lei si de 1 euro pentru cele in valuta.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii