• Home
  • Economii
  • CEC Bank taie dobanzile la depozite bancare in lei
CEC Bank taie dobanzile la depozite bancare in lei
22 Noiembrie 2011
Banca a taiat pana la 0.45 procente din dobanda platita clientilor pentru depozitele la termen in lei

Noile dobanzi la depozite oferite de banca pleaca de la 5.25% pe an pentru sumele depuse la o luna si ajung pana la 6.25% la depozitele pe 12 luni. In cazul scadentei pe 3 luni, cea mai folosita de catre romani pentru plasarea economiilor, banca a redus dobanda pana la nivelul de 5.8%, de la valoarea precedenta de 6.25%. Plasarea economiilor pe termene foarte scurte, de 7 zile, aduce clientilor o dobanda de 2.5% la lei si 1.25% pentru euro.

Dobanda este fixa pe toata perioada de constituire, iar la scadenta, dobanda poate fi capitalizata in contul de depozit sau transferata in contul curent, dupa cerinta clientului. Suma minima necesara pentru constituirea unui depozit la termen este de 300, iar pentru scadenta de 7 zile, valorea creste la 3000 lei.

Prin aceasta miscare, CEC Bank se alatura bancilor mari care au redus in ultima luna dobanzile platite la depozitele bancare in moneda nationala, in timp ce o parte din bancile mai mici si in special cele cu capital elen, au ridicat dobanda pana la valori de 8%, pentru depozitele in lei.

Mai multe informatii / Legaturi utile: Compara oferta de dobanzi la economii


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii