• Home
  • Economii
  • CEC Bank plateste dobanzi promotionale la depozite bancare in lei si euro
CEC Bank plateste dobanzi promotionale la depozite bancare in lei si euro
29 Octombrie 2012
Pentru cateva zile, cu ocazia Zilei Internationale a Economisirii, banca ofera clientilor care constitue depozite in lei si euro dobanzi mai mari cu pana la jumatate de procent.

Promotia se adreseaza persoanelor fizice care constituite in unitatile bancii depozite la termen cu rata fixa a dobanzii si depozite cu depuneri ulterioare, din sume noi.

Cresterea de dobanda este de 0.5% pentru depozitele in lei, fata de dobanda standard a bancii si de 0.15% in cazul depozitelor in euro.

In perioada campaniei promotionale CEC Bank a eliminat restrictia cu privire la existenta unei sume minime pentru constituirea depozitelor.

Promotia este disponibila clientilor pentru cateva zile, in perioada 29 octombrie - 2 noiembrie 2012, si a fost lansata pentru a sarbatori Ziua Internationala a Economisirii.

"Prin lansarea acestei campanii promotionale, CEC Bank face dovada preocuparii permanente de a imbunatati produsele si serviciile din portofoliu, venind cu oferte atractive pe segmentul de clienti persoane fizice", a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.

Dobanzile platite de banca la economiile in lei se situeaza intre 4.75% si 5.5%, in functie de maturitatea depozitului, iar prin adaugarea cresterii de 0.5%, valabila doar pentru sumele noi, dobanda poate ajunge pana la 6 procente.

La economiile in euro, dobanda ajunge pana la un maxim de 2.75%, clientii care vin cu sume noi in perioada promotiei pot primi o dobanda maxima de 2.9% la scadentele de 9 si 12 luni.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii