• Home
  • Economii
  • CEC Bank plateste dobanzi la depozite mai mari pentru pensionari
CEC Bank plateste dobanzi la depozite mai mari pentru pensionari
6 Februarie 2013
Banca a intrat prin aceasta miscare in randul celor care au ales sa ofere dobanzi mai mari la depozite, clientilor care isi vireaza pensia prin intermediul CEC Bank.

Astfel, clientii CEC Bank care isi vireaza pensia prin banca beneficiaza de un bonus de dobanda de 0.15%, fata de dobanda standard practicata la depozitele la termen. Bonusul este oferit pentru depozitele la termen in lei dar si pentru cele in euro sau dolari.

Dobanda la lei pentru pensionari reuseste sa treaca acum de 6 procente, datorita bonusului de 0.15% adaugat la dobanda standard, pentru depozitele pe termen lung, pe 30 si 36 de luni. Dobanda la aceste depozite ajunge acum la 6.15%.

Pentru aconomiile pensionarilor in euro, dobanda este situata intre 2.4% si 2.9%, pentru o suma minima de 200 euro.

CEC Bank la fel ca si celelalte banci care au decis sa renumereze cu dobanzi mai mari economiile pensionarilor, incearca sa atraga economiile acestora, deoarece aceasta categorie de clienti tind sa detina economii importante.

Pe langa aceasta facilitate, banca ofera pensionarilor posesori ai unui card CEC Bank si scutire de la plata comisionului de administrare de 2.5 lei, pensionarii platesc doar comisionul lunar de administrare card, in valoare de 2 lei. In plus, pensionarii care isi primesc pensia prin intermediul unui cont curent deschis la CEC Bank, beneficiaza de comision zero la retragerea de numerar.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii