• Home
  • Economii
  • CEC Bank incurajeaza economisirea pe termen lung
CEC Bank incurajeaza economisirea pe termen lung
5 Iunie 2012
Pentru a oferi clientilor posibilitatea de economisire pe o perioada mai mare de 1 an, banca a lansat depozite bancare pe o perioada de pana la 3 ani

Daca la inceputul anului Unicredit Tiriac a lansat in piata depozitele bancare pe o perioada de pana la 7 ani, se pare ca o parte a populatiei este dornica sa economiseasca pe perioade mai lungi, fata de clasicele depozite la 3, 6 sau 12 luni, iar alte banci urmeaza exemplul si incep sa lanseze produse de economisire pe o perioada mai lunga.

Clientii CEC Bank pot sa plaseze economiile in moneda nationala la scadente de 18, 24, 30 sau 36 luni, cu o dobanda variabila, calculata in functie de rata dobanzii de politica monetara a BNR, la fiecare 6 luni. Oferta de dobanzi la depozite in lei pe o perioada mai mare de 1 an, este de 5.75% la scadentele de pana la 2 ani, respectiv 6% la cele situate intre 2 si 3 ani.

Suma minima este de 500 lei, iar la scadenta retragerea de numerar este gratuita. Pentru scadentele de pana la 1 an, dobanda este fixa si este situata intre 5.1% si 6%.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii