• Home
  • Economii
  • CEC Bank coboara dobanda la depozitele in lei cu pana la jumatate de procent
CEC Bank coboara dobanda la depozitele in lei cu pana la jumatate de procent
19 Iunie 2012
Dupa mai multe corectii asupra ratei de dobanda platita la economiile populatiei in moneda nationala, aceasta a scazut sub pragul de 6 procente

CEC Bank a taiat din dobanda platita clientilor la economiile in lei pana la jumatate de procent, rata dobanzii se situeaza acum intre 4.75% si 5.5%. Cei care doresc sa beneficieze de dobanda maxima trebuie sa pastreze depozitul timp de 9 sau 12 luni.

Suma minima solicitata de banca pentru depozite la termen in lei este de 300 lei sau 3000 lei in cazul depozitului cu scadenta la o saptamana, pentru care dobanda este de doar 2 procente. Ca majoritatea bancilor, CEC ofera clientilor posibilitatea de a retrage economiile la scadenta fara plata unui comision de retragere numerar.

In cazul economiilor in valuta, dobanda nu a suferit modificari, la euro aceasta se situeaza intre 1.25% la o saptamana si 3.25% la 12 luni, in timp ce la dolari banca plateste dobanzi bancare mai mici, situate intre 0.75% si 1.75%, in functie de scadenta depozitului. Suma minima pentru depozitele in valuta este de 200 euro sau dolari.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii