• Home
  • Economii
  • CEC Bank a lansat serviciul de transfer rapid prin intermediului cardului
CEC Bank a lansat serviciul de transfer rapid prin intermediului cardului
18 Septembrie 2012
CEC Bank si MasterCard Europe au adus in Romania, in premiera pentru spatiul comunitar european, serviciul MoneySend

Serviciul MoneySend permite detinatorilor de carduri emise de catre CEC Bank sa trimita bani catre orice persoana care detine un card MasterCard sau Maestro emis in Romania sau intr-o serie de tari europene, de institutii financiare certificate pentru acest serviciu. Transferul se realizeaza prin intermediul bancomatelor CEC Bank.

In acelasi timp, posesorii de carduri de credit sau debit emise de catre CEC Bank vor putea primi bani expediati de catre detinatorii cardurilor MasterCard sau Maestro emise de banci din tara sau strainatate care sunt certificate pentru a realiza transferuri prin intermediul MoneySend MasterCard.

Cu ocazia acestu eveniment, domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank, a precizat: La patru ani de la rebranding, CEC Bank anunta o premiera pe piata bancara romaneasca si europeana, prin lansarea, in parteneriat cu MasterCard, a serviciului MoneySend. Acesta nu este singurul eveniment inregistrat pe segmentul carduri, banca lansand in aceasta luna si cardul de debit MasterCard Gold, prin care marcheaza intrarea pe un segment nou de piata clientii premium. Lansarea noilor produse si servicii demonstreaza interesul pe care banca noastra il acorda extinderii portofoliului prin introducerea de produse sigure si de calitate.

Posesorii de carduri emise de catre CEC Bank sub sigla MasterCard sau Maestro vor putea transfera pana la 4500 lei pe luna per card, prin acest serviciu. Transferul se efectueaza cu ajutorul bancomatelor apartinand CEC Bank, clientii alegand optiunea de transfer prin MoneySend si sa tasteze numarul de card al destinatarului si valoarea transferului. Operatiunea se finalizeaza daca banca emitenta a cardului de destinatie este inrolata in serviciul MoneySend.

Comisionul platit pentru aceste transferuri este mai mic decat cel platit la serviciile de transfer rapid Western Union sau Money Gram si are valoarea de 6.75 lei pentru sume de pana la 850 lei, inclusiv, si de 1.5% din valoarea sumei trimise.

Banii trimisi intra in contul destinatarului in aceeasi zi sau in ziua urmatoare, iar pentru primirea banilor pe conturi de card CEC Bank nu se percepe comision.

MoneySend este un serviciu lansat in premiera de catre MasterCard in anul 2012. Pana in acest moment acest serviciu este disponibil in mai multe tari din Europa, pe partea de primire bani, printre care se afla: Republica Moldova, Bulgaria Ungaria, Plonia, Croatia, Cehia, Rusia, Turcia, Slovacia, Slovenia si Romania.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii