• Home
  • Economii
  • Card de debit cu display oferit de Carpatica pentru tranzactii pe internet
Card de debit cu display oferit de Carpatica pentru tranzactii pe internet
1 Decembrie 2011
Pentru accesarea serviciului de internet banking oferit de Carpatica, clientii bancii vor putea utiliza cardul de debit in locul unui token

Banca emite carduri de debit e-SMART, care au incorporat un dispozitiv de generare parole, necesar accesarii aplicatiei de internet banking a bancii si efectuarii de tranzactii.

Cardurile sunt emise sub sigla MasterCard si include o noua tehnologie, singura banca din Romania care vinde de la inceputul lunii noiembrie un card cu display, este Credit Europe Bank.

Parola necesara pentru accesarea sau efectuarea de tranzactii, in aplicatia de internet banking, este generata prin atingerea unui buton sensibil la atingere. Parola este unica si se modifica la fiecare utilizare, ceea ce confera siguranta in efectuarea de tranzactii.

Clientii platesc un comision lunar de 10 lei pentru cardul e-SMART debit, primele 3 luni fiind gratuite. Limita maxima de retragere numerar la ATM este de 4000 lei/zi, in timp ce tranzactiile pe internet sunt limitate la 1500 lei/zi.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii