Capitala este campioana la economisire
21 Februarie 2012
Prin intermediul BCR Banca pentru locuinte, au fost economisite 850 milioane de lei, din care aproape 20% in Bucuresti

Prin intermediul sistemului de economisire creditare, clientii economisesc in prima perioada, iar apoi pot lua un credit pentru domeniul locativ. In plus, clientii sunt stimulati si de catre stat, acesta acorda o prima de 25% din suma economisita anual, care se acorda pentru primii 1000 euro.

BCR Banca pentru locuinte a ajuns la 250000 clienti la finalul anului 2011, fiind lider de piata, inaintea concurentului principal, Raiffeisen Banca pentru locuinte.

Banca a anuntat o crestere impresionanta a depozitelor atrase de la clienti, de 85% fata de nivelul inregistrat in 2010. Cele mai mici sume economisite au fost inregistrate in zona de sud-vest si vest a tarii, cu 8% resoectiv 9% din totalul economiilor.
Prin intermediul Bancii pentru locuinte, clientii au putut sa fie ajutati sa obtina avansul necesar pentru un credit Prima Casa, a declarat Alexandru Ciobanu, Presedintele BCR Banca pentru locuinte.

Banca acorda credite in lei pentru domeniul locativ, care au ca destinatie: modernizarea, extinderea, cumpararea unei locuinte, a unei case sau a unui teren, refinantarea unor credite pentru domeniul locativ sau obtinerea avansului pentru alte credite.

Contractele de economisire-creditare se incheie in reteaua de sucursale sau agentii ale BCR, prin forta directa de vanzare a BCR Banca pentru locuinte, dar si prin partenerii acesteia.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii