• Home
  • Economii
  • BRD plateste mai putin pentru conturile de economii in lei si euro
BRD plateste mai putin pentru conturile de economii in lei si euro
15 Iulie 2013
Pentru economiile clientilor in euro dobanda nu mai trece de 1.6%, in timp ce la lei aceasta ajunge pana la 3.4%.

Cea mai mare dobanda pentru sumele in euro plasate intr-un cont de economii ajunge la 1.6%, in cazul contului de economii Smart Cont, pentru sume situate intre 250 euro si 100000 euro. Pentru valori mai mari de 10.000 euro, dobanda coboara la 1.4%.

In cazul contului de economii Atucont, dobanda este de 1.4% la euro, indiferent de valoarea economiilor plasate in contul de economii, in timp ce pentru economiile in lei dobanda este de 3.4%. Clientii bancii care dispun de economii in dolari pot sa primeasca o dobanda de 1%, daca plaseaza banii intr-un cont de economii.

Vezi care sunt dobanzile la conturi de economii in lei si valuta oferite de bancile locale.

O dobanda mai mare cu 0.25% pentru conturile de economii in lei si euro este oferita pensionarilor care aleg sa isi incaseze pensia prin intermediul unui cont curent deschis la BRD.

Conturile de economii pentru copii beneficiaza si ele de dobanzi prefentiale, mai mari cu un sfert de procent fata de dobanda aplicata la contul de economii standard Atucont.

In cazul depozitelor la termen in lei, dobanda oferita de banca este situata intre 3.5% si 5 procente, in timp ce pentru euro, clientii pot primi o dobanda maxima de 2.8%.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii