• Home
  • Economii
  • BRD plateste dobanzi mai mari la Depozitul 1000 in euro
BRD plateste dobanzi mai mari la Depozitul 1000 in euro
2 Septembrie 2011
Banca a majorat dobanzile platite la Depozitul 1000 in euro cu pana la 0.75% si a introdus in oferta curenta Depozitul 1000 in dolari

Dobanzile oferite sunt fixe pe toata perioada de creditare si variaza de la 2.5% pentru o luna, la 3.75% in cazul depozitului pe 12 luni.

Pensionarii beneficiaza de o oferta preferentiala, care consta in bonus de dobanda fata de oferta standard, in valoare de 0.25%. Astfel pensionarii care isi vireaza pensia intr-un cont curent la BRD pot obtine o dobanda maxima de 4% in cazul constituirii depozitului pe 1 an de zile.

Incepand cu luna septembrie, clientii bancii care detin economii in dolari, beneficiaza de dobanzi la Depozitul 1000 cuprinse intre 1.5% pentru o luna sau 3% daca aleg varianta de economisire pe 12 luni.
Suma minima necesara pentru constituirea unui depozit este de 1000 lei, euro sau dolari, iar deschiderea contului de depozit este gratuita.

Retragerea de numerar la casierie este comisionata de catre banca cu un comision de 0.5% minim 1 euro pentru retragerile in valuta si de 0.5% minim 2.5 lei in cazul monedei nationale.

Mai multe informatii / Legaturi utile: Compara dobanzi depozite bancare


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii