• Home
  • Economii
  • BCR scade dobanda la depozite bancare in lei si valuta
BCR scade dobanda la depozite bancare in lei si valuta
29 Mai 2012
Banca plateste o dobanda maxima de 4.5 procente la lei, iar la euro aceasta a coborat pana la 3.25 procente

Pentru economiile populatiei in moneda nationala, cea mai mare banca din Romania plateste dobanzi cuprinse intre 4 si 4.5 procente, in functie de suma economisita si perioada de constituire a depozitului. Cea mai mare dobanda este oferita clientilor care dispun de peste 100.000 lei si constitue depozitul pe o perioada de un an.

Economiile in euro sunt renumerate cu o dobanda cuprinsa intre 2.2 si 3.25%, iar cele in dolari beneficiaza de dobanzi situate intre 1.4% si 2.25%. Oferta completa poate fi comparata pe dobanzi banci.

Banca recompenseaza clientii care isi constitue depozitul prin intermediul canalelor alternative de tranzactionare ale bancii, prin telefon si internet, cu o dobanda suplimentara de 0.25% fata de dobanda standard. In cazul celor care isi vireaza salariul sau pensia prin BCR, dobanda creste cu 0.3% fata de cea standard.

BCR are in derulare o promotie la depozite bancare pe 2 ani, prin care ofera clientilor o dobanda de 5.75% pe an la economiile in lei si de 3.75% la euro.

De la inceputul anului bancherii au redus agresiv dobanda platita pentru economiile in lei, iar in prezent acestea sunt comparabile cu cele in euro. In cazul BCR diferenta dintre dobanda la lei si euro s-a redus la doar 1.25%.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii