• Home
  • Economii
  • BCR pluseaza in lupta pentru depozite cu o crestere a dobanzii
BCR pluseaza in lupta pentru depozite cu o crestere a dobanzii
4 Ianuarie 2012
Banca a majorat dobanda la depozite cu pana la 0.5 procente, pentru economiile persoanelor fizice in lei, euro sau dolari

Majorarea dobanzii la depozite bancare, este o continuare a ofensivei dupa economiile populatiei, purtate de institutiile financiare incepand cu finalul anului trecut, cand au avut loc mai multe cresteri ale ratei dobanzii platite clientilor.

Banca a lansat anul trecut un depozit bancar promotional pe o perioada de 2 ani, in lei si euro, pentru care rata dobanzii a fost ridicata cu 0.25 procente. Sumele in lei sunt renumerate acum cu o dobanda de 7.25%, iar cele in euro cu 4.25%.

Clientii care folosesc instrumentele bancii de tranzactionare prin internet sau telefon, beneficiaza de un bonus de 0.25% fata de dobanda standard, respectiv 7.5% la economiile in lei si 4.5% la cele in euro.

Economiile in lei sunt renumerate cu o dobanda standard de pana la 6.5%, in functie de perioada si valoarea sumei plasate, in timp ce la euro dobanda poate ajunge la 3.85%, fixa si cu plata dobanzii la scadenta. Banca ofera si depozite cu plata lunara a dobanzii, pentru care dobanda se ridica la un maxim de 4.15% la lei si 3.6% la euro.

In cazul depozitelor constituite prin internet sau telefon, clientii primesc in plus, un procent de 0.25%.

In plus, pana la finalul lunii ianuarie, clientii bancii care isi incaseaza salariul prin intermediul unui cont curent deschis la BCR, primesc un bonus la dobanda standard de 0.5%, pentru prima constituire a depozitului.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii