• Home
  • Economii
  • BCR ofera comisioane reduse si transferuri rapide de sume in euro
BCR ofera comisioane reduse si transferuri rapide de sume in euro
20 Februarie 2013
Banca Comerciala Romana a lansat, un nou serviciu care permite efectuarea transferurilor rapide in euro intre bancile membre ale grupului Erste, cu comisioane de transfer reduse fata de valorile standard actuale.

Serviciul se adreseaza tuturor categoriilor de clienti BCR - persoanelor fizice, persoanelor fizice autorizate si persoanelor juridice.

Prin noul serviciu se poate transfera orice suma in euro, iar platile ajung in aceeasi zi in conturile curente ale beneficiarilor deschise la bancile din Grupul Erste din urmatoarele tari: Austria, Bosnia si Hertegovina, Croatia, Republica Ceha, Ungaria, Macedonia, Muntenegru, Republica Moldova, Romania, Serbia si Slovacia.

"Prin acest serviciu ne-am propus sa le oferim clientilor, indiferent de segmentul din care fac parte, o alternativa convenabila pentru a efectua tranzactii in euro intre conturi deschise la banci din Grupul Erste. Ne dorim ca toti clientii nostri sa beneficieze din plin de avantajul de a fi partenerii unui grup puternic precum Erste. Astfel, pentru o tranzacţie de 1.000 EUR initiata de la ghiseul băncii clientii BCR persoane fizice platesc acum doar 10 EUR, cu aproximativ 70% mai puţin fata de comisionul standard de transfer. Totodata, pentru o tranzactie initiata pe canal electronic de un client persoana juridica, valoarea standard a comisionului pentru plaţile in EUR in cadrul Erste Group e redusa cu pana la 60% ca urmare a implementarii acestui serviciu", a declarat Valentin Florin Galatanu, Director executiv adjunct in cadrul Directiei Tranzactii Bancare a BCR.

Pentru a beneficia de acest serviciu atat platitorul, cat si beneficiarul trebuie sa dispuna de un cont deschis la una din bancile participante, iar platile trebuie sa fie denominate in euro. Tranzactiile trebuie plasate pana la ora 15.00.

BCR ofera gama completa de produse si servicii financiare prin intermediul unei retele de 41 de centre de afaceri dedicate companiilor si 622 de unitati retail, prin care ofera credite de nevoi personale, credite ipotecare, Prima Casa, carduri de credit, depozite bancare si alte servicii bancare.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii