BCR invata clientii sa economiseasca lunar
4 Decembrie 2012
Prin intermediul Planului de Economii clientii au posibilitatea de a efectua depuneri lunare pe o perioada de 12 sau 24 de luni.

Banca a lansat un nou produs de economisire "Planul de Economii BCR", cu scadente la 12 sau 24 de luni si obligatia efectuarii de depuneri lunare in contul de depozit.

Suma minima pentru constituirea si apoi alimentarea contului de depozit este de 50 lei pentru adulti si 40 pentru minori, respectiv 10 euro. Suplimentar, pe toata perioada Planului de Economii se pot efectua depuneri suplimentare fata de cele lunare.

Suma maxima care poate fi acumulata pe perioada unei scadente este de 100.000 lei sau 20.000 euro.

Dobanda pentru acest tip de depozit la termen este de 5.25% la scadenta pe 12 luni sau 6% la scadenta de 24 luni pentru economiile in lei si de 2% la 12 luni sau 2.2% la 24 luni pentru euro.

BCR ofera un bonus de 0.25% daca planul de economii este prelungit la scadenta, iar clientul a respectat graficul lunar de depuneri.

Clientii nu trebuie sa depaseasca suma maxima care poate fi acumulata pe perioada de constituire a planului de economii deoarece dobanda pentru sumele suplimentare este mult mai mica, de 1% la lei si 0.25% la euro.

Pentru lichidarea inainte de scadenta banca va penalizeaza prin plata unei dobanzi la vedere pentru perioada de detinere. O dobanda mai mica primiti si daca nu respectati graficul lunar de depuneri.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii